Pothuajse t gjith administratort e IT e kuptojn pjesn e rndsishme q IT bn n biznes kto dit. Por, disa njerz n komunitetin e biznesit jo gjithmon e din krkesn pr prfshirje t IT n funksionet e prditshme. Cilat jan

in Other (Other) by krishlinks
Favorite Add it to your favorites and revisit later
  • Pothuajse t gjith administratort e IT e kuptojn pjesn e rndsishme q IT bn n biznes kto dit. Por, disa njerz n komunitetin e biznesit jo gjithmon e din krkesn pr prfshirje t IT n funksionet e prditshme. Cilat jan
Instant Download
Previewing 1 of 2 total pages.
Trouble downloading?
Copyright complaint
Instant download
Money-back guarantee
Regular Price: $4.29
Your Price: $3.00 (30% discount)
You Save: $1.29

Description

Pothuajse t gjith administratort e IT e kuptojn pjesn e rndsishme q IT bn n biznes kto dit. Por, disa njerz n komunitetin e biznesit jo gjithmon e din krkesn pr prfshirje t IT n funksionet e prditshme. Cilat jan funksionet kryesore t IT n biznes kto dit dhe si i prshkruani kto role nj menaxheri biznesi i cili mendon se IT sht vetm nj funksion mbshtets

Sht shum m tepr sesa pajisjet kompjuterike, rrjeti dhe programet q automatizojn nj organizat. Teknologjia e informacionit kryen nj pjes t madhe n arritjen e nj organizate n kt sasi t teknologjis s sofistikuar. Pothuajse t gjitha fushat e organizats mund t prfitojn nga automatizimi, zakonisht n mnyra q...

Comments (0)

You must sign in to make a comment.
K
krishlinks
@dgoodz
227
0
Rating:
Published On:
08/28/2020
Last Updated:
08/28/2020
Print Length:
2 page(s)
Word Count:
833
File Name:
pothuajse-t-gjith-administratort-e-it-e-kuptojn-pjesn-e-rndsishme-q-it-bn-n-biznes-kto-dit-por-disa-njerz-n-komunitetin-e-biznesit-jo-gjithmon-e-din-krkesn-pr-prfshirje-t-it-n-funksionet-e-prditshme-cilat-jan-71.docx
File Size:
13.89 KB (0.01 MB)
Sold By:
krishlinks
Purchased:
0 times
Best Seller Ranking:
#

Other items from krishlinks

Customers also bought

Customers also viewed